Daniel Ricciardo, bu hafta sonu puanlar kazanabileceklerini duşunuyor. Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Renault F1 Team R.S.19 Daniel Ricciardo, Macaristan'daki ilk antrenman seansını 11. sırada tamamlarken, ikinci seansta beşinci en iyi zamanı yapmayı başardı. Seans sonrası konuşan Ricciardo, Fransız ureticinin hafta sonundan iyi bir sonucla ayrılma potansiyeline sahip olduğunu duşunuyor. "Sabah antrenmanında dengeyle ilgili bir sorun yaşadık. Fakat iki seans arasında işleri duzelttik. Şimdi daha hazırız. Oğleden sonra yağmur yağmasına rağmen şimdi kendimi değişken şartlarda daha iyi hissediyorum." "Kuru pistte iki hızlı tur attım ve biraz da yağmurda calıştım. Gecen hafta sonu ıslak zeminde birkac sorunumuz vardı ve bu yuzden boyle şartlarda birkac tur atmak iyi bir şey. Geciş lastiğinde iyi bir hızımız vardı. O yuzden sorun yok. Gece bir şeyleri duzeltmek gerekiyor, ama sorun yaşadığımız cok şey yok." "Beşincilik iyi bir sonuc oldu. Sabah bolumunde hız konusunda kucuk bir problemimiz vardı. Dengeden pek memnun değildim. Geciş lastiklerinde gecen haftaya kıyasla daha rahattım. Pistte cok az calıştığımızı duşunursek buyuk bir artı oldu. Durumdan memnunum." "Pazar gunu yağmur olmayacak ama cumartesi gunu hava bugunle aynı olabilir. Cuma gunu yarın icin hazırlık yaptık. Pazar gunu ne bekleyeceğimizi bilmiyorum. Belki pist cok kaygan olabilir cunku pistin kaucuk tabakasıyla kaplanması pek mumkun gorunmuyor. Umarım bu acıdan ilginc bir yarış gorebiliriz. Belki de gecen haftadan daha kotu olmaz. Zor bir hafta sonu olacak ama başarılı olacağız." "Bu hafta sonu icin sabırsızlanıyoruz. Macaristan'da başarılı olmak ve yaz arasına harika bir ruh haliyle girmek istiyorum. Bence iyi puanlar alabiliriz." "Almanya'da yarış sonucundan memnun değildim. Sadece kendim icin değil, Nico ve tum takım icin uzgundum. Umarım bu hafta sonu bunu telafi edebiliriz." İnternet Haber