Sergio Perez, bu hafta sonu yapılacak Macaristan GP'de yağmur yağmasını umuyor. Racing Point her iki antrenman seansında da ilk ona yakın değildi ve Sergio Perez ilk seansta ancak 15. olurken, ikinci seansta da 15. sırada yer aldı. Meksikalı pilot, hafta sonunun kendileri icin iyi gecmesini umduğunu ve yağmurun kendilerine yardım edebileceğini soyledi. "Bugun sınırlı sayıda suruş yapabildik, ufak tefek birkac kilitlenme olsa da umut verici bir başlangıctı. Ozellikle ikinci seansta sahip olduğumuz sınırlı sayıda turda iyi bir ilerleme kaydettik. Bu yuzden yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım rekabetci olabiliriz ve yağmur yağarsa mucadelede olabiliriz." "Kesinlikle yağmur umuyoruz. Eğer yağmur yağarsa bizim icin bazı fırsatlar olabilir. Eğer bu olursa kesinlikle iyi olur. Yarın tamamen farklı pist koşulları olacak. Tum takımların yarın farklı şartlarla karşılaşacak." "Bugun iyi şeyler oğrendik ve cok fazla veri topladık. Şimdi sahip olduğumuz parcaları anlamalı ve iclerinden secim yapmalıyız. Pistin yarın nasıl olacağını ormeliyiz." "Bu guncelleme paketi dort parca ve Singapur'da buyuk paket bir araya gelecek. Ama buradan Singapur'a kadarki yarışlarda pek cok şey yapılacak. Oncesinde puan aldığımızdan emin olmalıyız." "Bugun ufak bir spin attım ama lastikler soğuktu ve aracın arka tarafını kaybettim. Tutuş cok duşuktu." İnternet Haber