Carlos Sainz, Macaristan'daki ilk gunun ardından mucadelenin cok yakın olduğunu soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren Carlos Sainz Jr., McLaren Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Lando Norris, McLaren MCL34, Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz, cuma gunu gercekleştirilen ilk antrenman seansında su basıncı sorunu yuzunden az tur attı. İspanyol surucu ilk seansta dokuzuncu en iyi dereceyi yaparken, ikinci seansta 14. en hızlı zamanı yaptı. "Bugun herhangi bir hayal kırıklığı yoktu. Ama zor zor bir gun oldu. İlk seansta su basıncı sorunu yaşadık ve istediğimiz kadar tur atamadık. İkinci seansta şartlar tamamen karışıktı. Cok verimli bir cuma gunu değildi. Yarın durumu toparlayabileceğimizi duşunuyorum." "Takım olarak temiz bir cuma gunu geciremedik ve ufak tefek sorunlar yaşadık. Oğrenmek istediğimiz her şeyi oğrendik ve birlikte daha iyi bir gun gecirebileceğimizi duşunuyorum. İlk seansta uzun suruşleri kacırmak uzuntu vericiydi. Bu bizim lehimize olan bir şey değil." "Şimdilik kimin orta grubun onunde olduğunu soylemek icin erken. Haas cok rekabetci. Alfa Romeo yine oyle. Toro Rosso da iyi gorunuyor. Şu anda durum zor." Aracta nasıl hissettiği sorusuna Sainz, "Cok fazla hissiyat yok cunku pist ustunde cok fazla zaman geciremedik. Bu yuzden gercekten cok fazla sonuc cıkaramadık. Yine de genel olarak yapabileceğimiz her şeyi yaptık. İlk seansta su basıncı sorunu yaşayınca gunun en iyi zamanında durmak zorunda kaldık. Bundan dersler cıkaracağız ve yarın neler yapabileceğimizi goreceğiz. Şu anda bir şey bilmek imkansız. Orta gruptayız ve sıralama turlarının cok yakın gececeğini duşunuyorum." yanıtını verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: Orta grup yine cok yakın