Alexander Albon, gecişin zor olduğu Macaristan'da puan alabilmek icin iyi bir stratejiye ihtiyacları olduğunu soyledi. Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Alexander Albon, cumartesi gunku ikinci antrenman seansında kaza yaparken, cumartesi hatasız bir iş yaptı ve sıralama turlarında takım arkadaşının onunde 12. oldu. Taylandlı surucu son bolume kalamadığı icin uzgun olduğunu soylerken, yarışta iyi bir stratejiye ihtiyacları olduğunu soyledi. "Kaza yaptığım zorlu ikinci antrenman seansından sonra 12. olduğum icin mutluyum. Arac ucuncu bolume kalabilecek potansiyele sahipti ama bunu hep son derece sinir bozucu olan ufak şeylerle kacırıyoruz. Genel anlamda mutluyum cunku ucuncu seansta aracla istediğim bağı yakalamakta zorlanıyordum. Ucuncu seanstan sonra birkac değişiklik yaptık ve sıralama turlarında kendimi daha iyi hissediyordum. Yeniden ritim yakaladım." "Ucuncu bolume ulaşmak elbette iyi olurdu ama 0.2 saniye ile kaybettik. Denge bazı virajlarda iyiydi, diğer yerlerde ise pek iyi değildi. Pist ustu konumu burada kilit onem taşıyor cunku geciş yapabileceğiniz cok fazla yer yok. Bu yuzden yarın icin iyi bir strateji duşunmeliyiz. Lastik seciminde ozguruz ve burada aşınmanın oldukca yuksek olduğuna inanıyorum. Umarım bu bize bazı aracları gecme fırsatı verebilir." 13. olan Daniil Kvyat ise şoyle konuştu: "Bugun aractan cıkarabileceğimiz o kadar da şey kalmadı. Belki 0.1 saniye daha bulabiliriz ama daha fazlası yok. Bu yuzden olduğumuz yer tam olarak burası. Yarın 13. sıradan başlayacağız ancak burası geciş yapması zor bir pist ve genelde yarışlar trene donuyor. Uzun bir yarış oalcak ve belki belki farklı stratejiler secebiliriz. Start onemli olacak. Bu yuzden nerede olduğumuzu goreceğiz. Mumkun olduğunca iyi bir yarış cıkarmaya calışacağız." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Albon, Toro Rosso'dan "iyi bir strateji" bekliyor