Kimi Raikkonen, Alfa Romeo'nun Macaristan hafta sonundan maksimum sonucla ayrıldığını duşunuyor. Kimi Raikkonen, Alfa Romeo Racing C38 Kimi Raikkonen, onuncu başladığı Macaristan GP'de once Romain Grosjean'ı gecmeyi başardı ve pitlerde de McLaren pilotu Lando Norris'i geride bıraktı. Erken pit stop yapmak zorunda kalan Valtteri Bottas'ı da arkasında tutmayı başardı ve damalı bayrağı yedinci sırada gorerek yaz arasına puanla girdi. Raikkonen hafta sonunu maksimum sonucla kapattıklarını duşunuyor. "Aractan en iyisini cıkarmayı başardık. Acıkcası yarışın başlangıcında McLaren'dan biraz daha hızlıydık ama geciş yapmak cok zordu. Bu yuzden yapabileceğimiz en iyi ve tek şey Red Bull'u arkada tutabilmek adına bir tur once pite girmek olurdu." "Pit stoplardan sonra lastiklere bakmaya calıştım ve daha sonra zorladım. Aracımız iyiydi. Sadece daha fazla hıza sahip olmamız gerekiyor." "Bana gore sezona oldukca iyi başladık. Elbette biraz daha iyisini yapabileceğimiz yarışlar vardı. Ozellikle son birkac yarışta zorlu anlar yaşadık, ama o zorlu yarışlardan sonra hep doğru şeyler yaptık." "Kendimizi geliştirdik ve McLaren suruculeriyle olan savaşta aracımız hic de kotu değil." "Bu yıl bazı yeni parcalar daha alacağız ve tekrar gelişmemiz gerekiyor. Şahsen mutlu olduğumuzu duşunuyorum. Kucuk takımlarda işler buyuk takımlara gore biraz daha uzun suruyor ama sonunda işler yuruyor." İnternet Haber