Bu yarış senin icin, icinde bulunduğun en tuhaf olanlardan biri miydi? Nico Rosberg: Hayır. Gecen sene buna benzer olanları cok defa yaşadık. Bizim icin harika bir yarıştı. Kalkışın hemen ardından liderliği aldık. Gercekten guzeldi ve sonrasında da ikincilikte gidiyorduk, cunku Brawn'lar bir parca daha hızlıydı, beklediimiz gibi. Ardından hava değişti ve cok ama cok zor şartlar vardı. Hep yanlış lastiklerde oldum. Yanlış onde ilerledik ama doğru kararı vermesi de cok zordu. Sonunda biraz hayal kırıklığı yaratan bi sonuctu. 8.lik yine de bir puan ve bu onemli. İstikrarlı bir şekilde hızlı olan bir araca sahibiz, bu yuzden gelecek bir kac yarışta iyi işler cıkarıyor olacağız" Kariyerindeki en iyi kalkışlardan biri miydi? NR: Evet kesinlikle. Pek fena değildi ama bunun icin muhendislerime de teşekkur etmem gerekiyor. Cunku kalkışın ilk başlarında pilotun yapacağı cok şey yok. Daha cok muhendislere bağlı. Onlerde olmaktan keyif almış olmalısın. NR: Evet super. Bu ayrıca benim guclu yonlerimden biri. Arac iyi gidiyordu ve yarışta her tur zorluyordum, her tur aynıydı ama bir parca daha hızlıydı. Benim guclu yonlerimden biri bu. İşler yolunda gidiyordu ve benden daha iyi bir stratejide olmasına rağmen bile Jarno Trulli'yi gecebilirdim. Bu yuzden gercekten harikaydı Bu durumda gelecek yarışlar icin sana neden guven verdi? NR: Dikkatli olmamız gerekiyor. Cunku şu anda en iyi dorduncu takımız. Red Bull Racing de bizim biraz onumuzde. Bir parca dikkatli olmamız gerektiğini duşunuyorum. İş tamamiyle bu seneki gelişim ile ilgili ama biz tam oradayız, b uda hoş bir şey Yarışın 17:00'da başlaması doğru muydu? NR: Bu doğru şey miydi? Dun 14:00'da yağmur yağdı, bu yuzden durum zor. Yine de bir saatlik zamanda ilginc bişr yarış tecrubemiz oldu, bu yuzden pek de şikayet edemeyiz. Cok az ciseleme varken aşırı ıslak zemin lastiklerinde miydin? NR: Coğu zaman yanlış lastiklerdeydim. Ama herkesin de aynı şekilde olduğunu duşunuyorum Gercek anlamda yağmur yağmadığında aşırı ıslak zemin lastikleriyle surmek ne kadar zordu? NR: Kuru zeminde acırı ıslak zemin lastiklerindeydim, bu da cok zordu. Cunku yağmur biraz yağmaya başlar başlamaz lastikler su atamıyordu. Ardından aşırı yağana kadar iyi calışan geciş lastiklerini aldım ve sonrasında da cok yağınca ıslak zemin lastiklerine gectim, suremiyordunuz. Bu yuzden oldukca zorlayıcıydı" TRF1 __________________