2016 dunya şampiyonu Nico Rosberg, Mercedes'in 2020'de Esteban Ocon'la yarışacağını duşunurken, Fernando Alonso seceneğinin de cılgınca olacağını soyledi. Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Mercedes'te Valtteri Bottas'ın sozleşmesi sezon sonunda biterken, takımın Esteban Ocon'la Bottas arasında bir secim yapacağı zaten biliniyor. Bottas sezona iyi başlasa da son haftalarda sorunlarla boğuştu ve Macaristan'da bir kez daha hafta sonundan iyi puanlarla ayrılamadı. Bu iki olay, takımın 2020'de kiminle yarışacağını duşunduğu bir donemde geldi ve Nico Rosberg'e gore Bottas artık koltuğunu kaybetmiş durumda. Rosberg, "Bottas, en iyi tekerlek tekerleğe mucadele eden iki surucu olan Lewis ve Max'le karşı karşıya geldi. Hamilton sadece ikinci virajda onun etrafından dondu ve onu adeta yok etti." "Charles ona dokunduğu ve on kanadı kırıldığında şanssızdı ve hem yarış hem de hafta sonu kendisi icin bitti." "Bunun Mercedes yarış koltuğunun da sonu anlamına geldiğini tahmin ediyorum. Son iki yarış onun icni zordu ve bence -gelecek yıl- Ocon'u araca koyacaklar." "Henuz tam olarak karar verdiklerini sanmıyorum ama onların biraz Ocon'a eğilimli olduklarını duşunuyorum, yani goreceğiz." "Ayrıca bence Hamilton kesinlikle altıncı şampiyonluğunu kazandı." dedi. Ote yandan Rosberg, Fernando Alonso fikrini de gundeme getirdi. "Sanırım ikinci Mercedes'e Alonso'yu alma fikri icin talepte bulunmalıyız. Emeklilikten dondurmeli ve Lewis'in yanındaki Mercedes'e koymalıyız. Ne kadar havalı olurdu? Destansı olurdu!" dedi. İnternet Haber
Mercedes'in Ocon'u sececeğini duşunen Rosberg, Alonso'yu istiyor
Spor Haberleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Mercedes'in Ocon'u sececeğini duşunen Rosberg, Alonso'yu istiyor