Ferrari Formula 1 takım patronu Mattia Binotto, Ferrari'nin downforce konusunda yaşadığı sorunların, Macaristan GP'de İtalyan takımı etkilediğini duşunuyor. Sebastian Vettel ve Charles Leclerc, Hungaroring'de ucuncu ve dorduncu sırada finiş gorduler fakat Lewis Hamilton, fazladan pit stopa rağmen Ferrari'den 1 dakika, Max Verstappen ise 40 saniye daha hızlıydı. Ferrari bu yıl 2019 aracında aerodinamik verimliliği on plana cıkarmaya karar verdi ve bu da yuksek downforce pistlerinde takımı olumsuz etkiledi. Takım patronu Mattia Binotto, Hamilton'la aradaki bir dakikalık farka odaklanmak yerine, en hızlı turu attıkları Almanya'ya kıyasla performanstaki buyuk değişime odaklandıklarını soyledi. Binotto, "Acıklamaya calışmamız gereken şey Ferrari'nin neden bir dakika geride kaldığı değil, bir hafta once belki de en hızlı araca sahiptik ve burada bir şekilde oyle değildik." "Bu piste bağlı. Aracımız maksimum downforce konusunda geride. Budapeşte gibi maksimum downforce pistine geldiğimiz zaman kesinlikle zorluk cekiyoruz." "Yarışta sıralama turlarına kıyasla daha fazla zorluk cekiyoruz, cunku sıralamalardaki yol tutuş, sahip olduğumuz downforce eksikliğiyle baş edebiliyor." "Uzun suruşlerde ise kaymaya başlıyorsunuz, lastikleriniz aşırı ısınıyor ve işler kesinlikle daha karmaşık bir hal alıyor." dedi. Ferrari'nin galibiyet şansı henuz ilk bolumde biterken, Hamilton ve Verstappen zafer icin oldukca ozel bir mucadeleye giriştiler. Vettel ve Leclerc, farkın liderlik savaşının cok yoğun gecmesinden oturu buyuduğunu duşunmuyorlar. Vettel, "Hayır, farkın bu mucadeleden oturu buyuk olduğunu duşunmuyorum. Tam gaz zorladılar ama biz de tam gaz zorladık. Yani mucadeleden zevk aldıkları icin bir saniye daha bulabildiklerini zannetmiyorum!" dedi. Leclerc, "Hayır, ben de oyle duşunmuyorum. Mumkun olan en iyi yarışı cıkarmak icin biz de maksimumda zorluyorduk." dedi. Vettel, cok geride kaldıklarına şaşırmadığını da soyledi. "Bildiğiniz uzere bazı pistler size daha cok uyuyor, bazıları ise daha az. Bu konuda oldukca nettim ve elbette bunu kabullenmek istemiyorsunuz. Bu yuzden durumun tam tersi olduğunu kanıtlamak icin her şeyi yaptım. Ama sıralama turlarının ardından donup bakarsak, ozellikle ikisinin hızında değildik." "Tum yarış zorladık ve bir şeyler deneyebilmek adına farklı stratejiler denedik. Ama hızımız oldukca azdı. Bence fark, buradaki durumun iyi bir yansıması oldu. Bu bize uygun bir pist değil. Cok fazla viraj var ve cok fazla duzluk yok. Boyle bir pistte zor zamanlar gecirdiğimizi biliyoruz." İnternet Haber