Lewis Hamilton, Red Bull’un takıma Fernando Alonso’yu getirmesi gerektiğini belirtirken, Max Verstappen’in bu durumu memnuniyetle karşılayacağını ancak Hollandalı surucunun Mercedes’e gelmesi gerektiğini duşunuyor. Hamilton ve Verstappen, Macaristan Grand Prix’sinde liderlik icin savaşırken bu sezonki en iyi mucadelelerden birini sergilemişlerdi. Hamilton yarışı kazanıp Verstappen ikinci olurken, bu ikilinin takım arkadaşları Valtteri Bottas ve Pierre Gasly sırasıyla 8. ve 6. olabilmişlerdi. Macaristan GP’nin hemen ardından Alonso, sosyal medya uzerinden Hamilton ve Verstappen’i ovmuştu. Bu, Alonso’nun F1 gridine donmek istediği soylentilerini yeniden gundeme getirdi. Hamilton bu konuda, “Oncelikle, onun destek vermesi harika.” “Aslında son zamanlarda onun gecmiş yıllardaki bazı startlarını, Renault yıllarını izliyordum ve ben daha F1’e girmeden once harika startları vardı.” “Fernando’nun şu anda kac yaşında olduğunu bilmiyorum ancak o her zaman harika bir surucu olacak. Eğer iyi bir koltuk bulabilirse, bizimle savaşmasını memnuniyetle karşılarız.” “Bu benim icin bir fark yaratmıyor. Buradaki herkesle savaşmak icin buradayım.” dedi. Verstappen de ayrıca, “F1’de onunla hic gercek anlamda savaşamamak uzucu.” dedi. Hamilton bunun uzerine Verstappen’e “Senin icin iyi bir takım arkadaşı olurdu.” dedi. Verstappen bunun uzerine, “Fernando? Senin onunla tecruben var, ben bilemem. Belki Toto ile konuşabilir.” dedi. Hamilton ise, “Valtteri harika, yarışlar kazanıyor. Senin yanında fazladan bir koltuk var.” dedi.Alonso’nun donuş ihtimali sorulduğunda Vettel ise, “Benim icin fark etmez. Neden bilmiyorum ama beni hic sevemediğini duşunuyorum. Geri donmesi benim icin fark etmez.” “Başardıklarına ve pistte yapabileceklerinden dolayı ona saygı duyuyorum. Bilmiyorum. Bu şeyleri yazmaya zamanı varsa sanırım sıkıldı. Onu geri getirirseniz de benim icin fark etmez.” şeklinde konuştu. Verstappen, Alonso icin ayrıca “Belki sosyal medya menajeri olarak doner. Bana karşı her zaman cok iyi biriydi.” “Şu anda yarışlar icin farklı fırsatlara bakması guzel bir şey. Yarışmayı seviyor ve kazanmak istiyor, rekabetci olmak istiyor. Bunu gormek guzel.” dedi. Hamilton da şu şekilde sozlerini bitirdi: “Spor, en iyi koltuklarda en iyi suruculere ihtiyac duyuyor ve en azından bir koltukta yarış kazanabilecek bir boşluk var ve o kazanmak icin yeterince iyi biri. Bu yuzden donmesi kotu olmaz.” İnternethaber