Lewis Hamilton, Max Verstappen'in kendisinden daha iyi olduğunu soyleyen Nico Rosberg'e yanıt verdi. Max Verstappen, Red Bull Racing ve Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 liderlik icin Max Verstappen, Red Bull Racing RB15'i geciyor Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme ve James Vowles, Motorsport Strateji Direktoru, Mercedes AMG F1 Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Nico Rosberg gectiğimiz gunlerde kendi YouTube blogunda Max Verstappen'in Lewis Hamilton'dan daha iyi olduğunu soylemişti. Rosberg, "Şu anda pistteki en iyi F1 pilotu Max Verstappen. Az da olsa Lewis Hamilton'dan bile daha iyi. Son donemde onu gecti." demişti. Tuhaf şekilde bu acıklamalardan bir gun sonra Hamilton, Verstappen'i pist ustunde mağlup edip zafere ulaştı. Hamilton'a yarış sonrasında Rosberg'in blogundaki video ve bu videoda kullandığı sozler soruldu. Hamilton bunun uzerine şoyle konuştu: "Blogu hic gormedim ve bu benim hayatımı hic etkilemiyor." "Fikrini soylemeye hakkı olsa da, onun doğru ya da yanlış olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. Sahip olduğum rekorlar ve sonuclar kendi başına konuşuyor." "Her zaman benim başardıklarımı başaramayan ancak konuşmak isteyenler oluyor ancak sorun yok." "Bir defasında bir kitapta okumuştum, insanlar sizin hakkında kotu konuşuyorsa, bunu kişisel olarak algılamayın, cunku aslında kendileri hakkında konuşuyor oluyorlar." "Ben kendimi harika hissediyorum. Tamamen formdayım. Belki her zamankinden daha hazır olmayabilirim cunku bir hafta once hastaydım, ama bu hafta sonu guclu şekilde donmek istedim ve bunu da başardım." "34 yaşında olabilirim, ama her zamankinden daha iyi olduğumu hissediyorum." Hamilton, 10 galibiyet daha alırsa tum zamanların en cok yarış kazanan pilotu olan Michael Schumacher'in 91 galibiyetlik rekorunu yakalayacak. İNternet Haber