Romain Grosjean, Haas'ın istediği sonucları alamadığını kabul etti. Romain Grosjean, Haas F1 Team Romain Grosjean, Haas F1 Team VF-19 Romain Grosjean, Haas VF-19 Romain Grosjean, Haas F1 Team VF-19 Haas bu yıla guclu şekilde başlasa da henuz ilk yarışların ardından lastik problemleriyle boğuşmaya başladı ve geride kaldı. Haas genel olarak sıralama turlarında guclu gorunse de bu tempoyu yarışta, uzun suruşlere taşıyamıyor ve pozisyon kaybediyor. Romain Grosjean bu yılın etkisiz isimlerinden birisiydi ve ilk yarının ardından istedikleri sonucları alamadıklarını kabul etti. "Genel olarak zor bir sezon oluyor. Tum sezon boyunca aracın davranışlarını anlamaya ve nasıl daha stabil hale getireceğimizi oğrenmeye calışıyoruz." "Daha iyi calışmamız ve finişe ulaşmak icin aracı daha dayanıklı hale getirmemiz gerekiyor cunku bu yılki yarışların yarısı bizin icin finiş goremeden sonuclandı. Bunu duzeltmeliyiz." "Elbette bizim icin kolay bir şey değil, cunku istediğimiz sonucları alamıyoruz." Grosjean, son yarış Macaristan'ın da kendisi icin zor gectiğini soyledi. "Başlangıctan memnundum, kendimi iyi hissettim ve herkesi geride tuttum. Sonrasında hafta sonu boyunca hic denemediğimiz sert lastiğe gectik ve yarışta bu lastik kullanabilecek en iyi lastik değildi. Yol tutuş yoktu. Isıtmak imkansızdı. Sonunda su basıncı sorunu yaşadık ve finiş goremedik." İnternet Haber