once butun kardeşlerimin Cuma'sını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim
kardeşlerim benim bir tanıdığımın buyuk bir sorunu var kendisi Allah'a şukur inanclı birisi ancak icinde bulunduğu ortamı kotu şoyle ki abisi Allah'a inanan ama ahireti reddeden reenkarnasyona inanan, barlarda da calışan ve ortamında bildiğim kadarıyla dinine bağlı biri yok annesi inanan ama cok olmasa bile icki icen biri namaz kılmak isteyen ama nefsine yenilen biri ve bu evde bir de kopek var bu tanıdığım evde kopek olduğundan dolayı evde rahat rahat dolaşamıyor kopeğin dokunduğu şeylere dokunmuyor veya dokunsa bile ellerini hemen yıkıyor bu yıkamalar vesilesiyle de ellerinde beyazlaşmalar da başladı rengi falan gidiyor ellerinin.
bu tanıdığım annesiyle icki olayının bir cozumunu bulmuş. ya annesi once yiyor ya da kendi balkonda falan yiyor yemeğini. gecenlerde yemeğe abisi de gelmiş ve yemekte icki icileceğinden dolayı tanıdığım evde durmayacağını soylemiş abisi ile biraz atışmışlar (tanıdığım:ben gideceğim. Abisi: hayır gitmeyeceksin. tanıdığım: başka zaman olur ama bu gece gideceğim Abisi: hoş olmayan bir soz soylemiş) sonra tanıdığım gidiyor ve abisi de annesine bunun cok buyuk bir saygısızlık olduğınu soyluyor. annesi de abisinin duşuncesine katılıyor. tanıdığımın abisi şimdi kendisiyle konuşmuyor. şimdi kardeşlerim bu tanıdığım ne yapmalı Allah rızası icin yardım edin fikirlerinizi soyleyin bu tanıdığım abisi ile konuşmasamı iyi konuşsa mı? (not:Anne baba boşanmış yıllar once) Allah hepinizden razı olsun
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- kardeşlerim şu kardeşimize yardım edelim