Nico Rosberg, 2010 yılına kadar onlerde mucadele edecek bir aracta yer almakta kararlı olduğunu soyledi. Bu hedefini Williams'la gercekleştirmek istediğini ancak bu sezon takımda bir iyileşme olmaması halinde başka secenekleri değerlendirmek zorunda kalacağını kaydetti. Alman surucu, ilk tercihinin her zaman Williams'ta kalmak olduğunu ancak bunun icin takımın eski parlak gunlerine donmesini beklediğini ifade etti. Rosberg, "Bu yıl, benim icin kritik bir yıl. Cunku bu sporda başarılı olmak istiyorum. Yarışma sebebim de bu. Umarım iyi bir araca sahip olur ve bu yıl guzel başarılar elde ederim. Boyle olmasını umuyorum" dedi. Bunun icin son tarihinin 2010 olduğunu vurgulayan Alman surucu, "En gec 2010'da gercekten ust duzey bir aracta olmak istiyorum. Bunun Williams olmasını diliyorum. Bu gercekten harika olur" diye konuştu. Rosberg, "Bu takımda başarılar elde etmek benim icin gercekten cok ozel olacak. Burada birlikte olduğumuz insanlarla sevinmek ve birlikte başarılar elde etmek harika olacak. Cok guzel bir duygu olacak. O yuzden Williams'la başarılı olmayı umuyorum" dedi. Şu an yeni sezon hazırlıklarına konsantre olmak istediğini kaydeden Rosberg, 2010 sozleşmesiyle ilgili şimdilik hicbir şey duşunmediğini belirtti. Rosberg, "Şu an bu konuya hic girmek istemiyorum, cunku şu aşamada bunu hic duşunmuyorum. Şu an sezona en iyi şekilde nasıl başlangıc yapabiliriz buna yoğunlaşmış durumdayım" dedi. TurkiyeF1.com __________________