Norris: McLaren, yeni bir “iyimser” zihniyete sahip
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: McLaren, yeni bir “iyimser” zihniyete sahip
-
17-10-2019, 13:11:09Lando Norris, McLaren’ın bu sene kendisini ileriye taşıma konusundaki kararlılığının, son yıllara gore takım icinde daha fazla iyimserliğin yer almasıyla canlandığını duşunuyor. Woking merkezli takım son 18 ayda buyuk bir değişim yaşadı ve bu sezon orta grubun lideri konumunda yer alıyor. Pistteki gelişimin yanı sıra, takım ve suruculerin de daha yerleşmiş ve daha iyi bir ruh haline sahip olduğu gorunuyor. Takımla 2017’den beri calışan Norris, McLaren’daki atmosfer değişiminin fark edilebilir olduğunu ve performansın da buna yardım ettiğini duşunuyor. Norris, “Takımdaki tum atmosferin, son yıllara gore daha iyimser ve daha olumlu olduğunu duşunuyorum.” “Carlos’un ve benim de bunun uzerinde biraz da olsa etkimiz olduğunu duşunuyorum, ancak hepsi bizim sayemizde değil. Bunda yeni gelen bircok kişinin payı var. Yeni bir yıl, yeni suruculer ve bircok yeni yuz herkesin kararlılığını yeniden canlandırdı.” dedi. McLaren CEO’su Zak Brown da bu hafta sonu yaptığı acıklamada, bu sezon yarışlara gitmenin, gecen senelere gore daha eğlenceli olduğunu soylemişti. Brown, “Ancak artık yarışlara gelmek eğlenceli. Son birkac yılda eğlenceli değildi. Sadece nerede olduğumuzu, suruculerimizin iyi bir iş yapıp yapmadığını, Andreas’ın (Seidl) takıma alışıp alışmadığını anlamaya ve gelecek senenin aracının gelişimi hakkında calışıyoruz.” demişti. İnternet Haber. __________________