Lewis Hamilton, daha sert gecmesini beklediği 2019'un ikinci yarısı oncesinde tam manasıyla hazır olabilmek icin hayat tarzını değiştirmeyi planlıyor. Hamilton bu sene oldukca etkileyici bir sezon geciriyor. Sezonun ilk yarısında gercekleşen 12 yarışın 2'sini Valtteri Bottas, 2'sini Max Verstappen kazanırken kalan 8 yarışı Hamilton kazandı. En yakın rakibinin 62 puan onunde yer alan Hamilton, vucudunu ve zihnini dinlendirip guclendirmek icin normal cok hareketli ve şaşalı hayat tarzından uzaklaşması gerektiğini soyledi. Hamilton, "Gecmişte yaz tatiline %100 zinde girerdim. Şu anda o durumda değilim. Tum sene boyunca iyiydim ancak tekrar enerjimi depolamam lazım." "En zinde donemimde değilim. Bir hastalık gecirdim. Normal bir insanın yaşadığı tarzda grip değildi. Beni gercekten bitirdi." "Bu tatilde gercekten iyileşmeye odaklandım. Normal tatilimden biraz değişik olacak. Yaz tatilinden sonra mumkun olduğu kadar guclu donmeyi planlıyorum." "Ailemle cok zaman gecireceğim. Gece kuşu gibiyim ve cok fazla uyumuyorum. Ancak bunu değiştirmek istiyorum. Her nerede olursam olayım gun doğumunu gormek istiyorum." "Meditasyon yapmayı, farklı bir şeyler yapmayı ve daha sağlıklı bir yaşama sahip olmayı deneyebilirim. Yakın arkadaşlarım da aynısını yapacaklar, bu yuzden cok fazla okuyacağım. Bu konuda heyecanlıyım." dedi. Internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, yaz tatilinde hayat tarzını değiştirecek