2019/20 Dunya Dayanıklılık Şampiyonası'nda Toyota LMP1 takımında mucadele edecek ve aynı zamanda Ferrari F1 simulator pilotu olan Hartley, gelecek sezon icin Formula E'de Dragon takımı adına acıklanan ilk pilot oldu. Daha once Porsche ile WEC'de mucadele eden ve aynı zamanda Porsche ile Formula E testleri de yapan Hartley, kendisinin yerine Andre Lotterer'in alınmasıyla boşta kalmıştı. Formula E'de ilk sezonuna hazırlanan Hartley, "Formula E'de Dragon Racing ile başlayacağım yeni mucadele oncesinde mutluyum." "Formula E, daha once icerisinde bulunduğum tum yarış serilerinden farklı bir yer ancak diğer kategorilerdeki enerji yonetimi deneyimimin burada caylaklar arasında bana fayda sağlamasını umuyorum." "Her zaman cadde pistlerinin hayranı oldum ve Formula E bazı cılgın pistlere sahip." "Bununla birlikte orada dunyanın en iyi pilotlarından ve ureticilerinden bazıları mucadele ediyor. Bu acıdan orası heyecan verici bir yer." "Dragon takımıyla calışmalara coktan başladım ve gelecek sezon birlikte iyi başarılar elde edebileceğimiz konusunda iyi hislere sahibim." dedi. Hartley'in takım arkadaşının kim olacağı ya da Formula E ve WEC yarışlarının cakışmasında Hartley'in hangi tarafı tercih edeceği henuz bilinmiyor. Internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hartley, 2019/20 Formula E sezonunda Dragon adına yarışacak