Nico Hulkenberg, Formula E soylentilerinin aksine Formula 1'e odaklandığını soyledi. Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19 Nico Hulkenberg, Renault F1 Team R.S. 19, Sergio Perez, Racing Point RP19 Nico Hulkenberg, Renault R.S. 19 Lance Stroll, Racing Point, Daniel Ricciardo, Renault F1 Team ve Nico Hulkenberg, Renault F1 Team Podyuma cıkmadan en cok yarışa katılan pilot olma rekorunu elinde tutan Nico Hulkenberg, şimdiye kadarki 12 yarışta dort kez kez puan alabildi ve şampiyonada 14. sırada yer alıyor. Gosterdiği bu olumsuz performansın ardından koltuğunu Esten Ocon'un alacağı soyleniyor. Seceneklerden birisi Porsche ile Formula E'ye katılmasıydı ve bu iddialar son gunlerde arttı. Ancak adı Haas ve Alfa Romeo ile anılan Hulkenberg, Formula E yerine Formula 1'e odaklandığını soyledi. Grandprix247'ye konuşan Hulkenberg, "Henuz Formula E icin hazır değilim. Formula 1'de yarışmayı seviyorum." "Doğrusu bu, mevcut fırsatlara bağlı olacak ama şimdilik sadece Formula 1'e odaklanıyorum." "Formula 1 dunyasında her zaman bunun gibi pek cok soylenti vardı." "Formula 1'de kalacağım konusunda kendime cok guveniyorum. Gecen haftadan bu yana değişen pek bir şey yok." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hulkenberg: "Formula 1'e odaklandım"