Max Verstappen, bu yıl gosterdiği guclu performansa rağmen yaklaşımında hicbir değişiklik olmadığını soyledi. Max Verstappen, Red Bull Racing, Pirelli Pole Pozisyonu odulunu alıyor Yarış galibi Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Yarış galibi Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 Max Verstappen, Red Bull Racing, in the drivers parade Max Verstappen, gecen yıl Monako'da yaptığı kazanın ardından ciddi bir yukselişe gecti ve şu anda şampiyonayı ucuncu sırada goturuyor. Bu yılki tum yarışları ilk beş icerisinde bitiren Verstappen, iki de yarış kazandı ve şampiyonada neredeyse Valtteri Bottas'ı geride bırakmak uzere. Bununla birlikte genc surucu, yaklaşımında hicbir değişikliğe gitmediğini soyledi. "Son birkac yılla aynı şekilde calışıyorum ve aynı geri bildirimleri veriyorum. Bana gore tum bunlar olması gereken duzeyde ve takım da benimle aynı goruşu paylaşıyor." "Eğer aniden farklı şekilde calışmaya başlarsam, bu daha once doğru olmayan şeyler yaptığım anlamına gelir. Ama oyle bir şey yapmadığım icin buna gerek yok." "Oldukca genc yaşta Formula 1'e girdim ve doğal olarak gelişiyorum. Diğer suruculerin coğu 21 veya 22 yaşında Formula 1'e geldiler. Ama 29-30 yaşında ola suruculerin bile benden daha iyi olduğundan emin değilim." "Hıza, tutarlılığa ve takım calışmasına değer veriyorum. Bence onemli olan bu." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Verstappen: "Calışma şeklimde değişen hicbir şey yok"