Nico Rosberg, Mattia Binotto'nun Sebastian Vettel'in pistte yaşadığı sorunları cok sert eleştirdiğini soyledi. Sebastian Vettel, Ferrari basın toplantısında Sebastian Vettel, Ferrari Vettel, geride kalan birkac yıllık donemde Lewis Hamilton'a karşı verdiği şampiyonluk mucadelelerini kazanamadı ve bu yıl da şampiyon olması zor gorunuyor. Vettel'in formunu acıklamaya calışan Binotto, onun "cok aşırı suruş" yaptığını soyledi ve şunları ekledi: "Yapmamız gereken şey ona karşı durust olmak. Ondan daha fazlasını bekliyoruz ve belki de sıralama turları performansını geliştirmesi gerektiğini soylemeliyiz." Bununla birlikte, eski dunya şampiyonu Rosberg, Vettel'in mucadelelerini analiz ederken akılda tutulması gereken şeylerden ilkinin Ferrari'nin yaşadığı sorunlar olduğunu soyledi. Sky Sports'a konuşan Rosberg şunları soyledi: "Leclerc aracı Vettel'den daha cok seviyor, Vettel şu anda arac ile mucadele ediyor, aracın arkasıyla uğraşıyor, bu yuzden aracı sevemedi. "Ferrari, Vettel rahat olduğu anda ona en iyi aracı veremiyor, bu yuzden onun icin zor bir durum. Diğer tarafta Leclerc'in formu yerinde ve kendisini guclu hissediyor." "İlk ucte olan her takımın buyuk baskı altında olan bir surucusu vardır ve bu zor bir durum. Bunun nasıl hissettirdiğini biliyorum cunku ben de benzer şeyleri yaşadım." "Ama bu kadar donuk olunması ve bu kadar kamuya karşı acık oldukları şaşırtıcı." "Mattia Binotto bile, Vettel'in suruşunu alenen eleştirdi ve aracı aşırı surduğunu soyledi. Bu cok sert!" İnternet Haber