Fisichella, VJM02 ile ilk yarışından memnun
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Fisichella, VJM02 ile ilk yarışından memnun
-
17-10-2019, 13:04:29Giancarlo Fisichella, İspanya'nın Jerez şehrinde Force India'nın yeni aracı VJM02 ile gercekleştirdiği ilk testlerden hayli memnun kaldı. Bu ilk yarışta bazı mekanik problemler yaşasa da Fisichella, aracın kendinden onceki selefine kıyasla cok daha ileri duzeyde olduğunu ve taşıdığı potansiyel sebebiyle buyuk keyifler yaşatacağına inandığını soyledi. "Bugun gercekleştidiğimiz 31 tur boyunca bazı ufak aksaklıklar yaşamış olsak da diğer takımlara kıyasla genel itibariyle iyi durumdayız" diyen Fisichella, "Son derece keyif aldım ve muspet surprizlerle karşılaştım. Geleceğe yonelik cok umit verici bir arac. Bu da motivasyonumu olumlu yonde etkiliyor. Ozellikle yuksek hızda girilen virajlarda ve ani frenlerde kendimi hayli guvende hissettim" şeklinde konuştu. Fisichella sozlerini şoyle surdurdu: "Cekiş konusunda biraz daha caba sarf etmemiz gerekiyor. Bunun yanında keskin donuşlerde daha iyi bir noktaya varabiliriz. Ancak şurası da bir gercek ki, diğer takımlar da aynı konulara odaklanmak zorundalar. Tur zamanımız oldukca iyi. Lastiklerimiz de mukemmel. Butun bu verileri aynı potada erittiğimizde, ortaya iyi bir projeksiyon cıkıyor." Fisichella, Salı gunu takım arkadaşı Adrian Sutil'e devredinceye kadar aracıyla yarın da bazı test suruşleri gercekleştirecek. TurkiyeF1.Com __________________