Carlos Sainz Jr, sanal yarışların kendisinin ilgisini cekmediğini soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Formula 1'de coğu pilot, artık kendi evindeki simulatorlerde vakit geciriyorlar ve sanal yarışlara katılıyorlar. Bunun en iyi iki orneği Lando Norris ve Max Verstappen. Bunun suruculerin gelişimine katkıda bulunduğu duşunuluyor fakat bazı isimler aynı goruşte değil. Genel olarak Sebastian Vettel ve Lewis Hamilton gibi isimler bu konuya pek de olumlu bakmıyorlar. Bu isimlerden birisi de Norris'in İspanyol takım arkadaşı Sainz. Yaşıtları gibi simulatorde vakit gecirip gecirmediği sorusuna Sainz, "Temel simulator uzerinde zaten yeterince vakit geciriyorum!" "Sanal yarışlarla gercekten ilgilenmiyorum. Temiz havada spor yapmayı buna tercih ederim. Sanal araclardan cok gercek aracları seviyorum. Mesela ralli teknolojisi buna iyi bir ornek." "Eğer sanal yarışların bir avantajı olsaydı, Lando -simulatorde- benden daha hızlı olurdu." "Ayrıca Lewis'e bir bakın. Boş zamanlarında neler yapıyor? Yine de en iyisi o." yanıtını verdi. İnternet haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: "Sanal yarışlarla ilgilenmiyorum"