Citroen ile WRC2 sınıfında mucadele eden Mads Ostberg, Almanya Rallisi'nde onune duşen seyirciden son anda kacmayı başardı. Almanya Rallisi'nin 5. etabında, yolun oldukca hızlı olan bolumunde yarış cizgisine yolun ust tarafında oturan bir seyirci duştu. Seyircinin virajın ic kısmına duşmesinden 2 sn icerisinde gecmek zorunda kalan Ostberg, daha dışarıdan guvenli bir şekilde gecmeyi başardı. Motorsport.com'a konuşan Ostberg, "Yaklaşık yarım ya da bir metre uzağından gectim." "Bir metrelik duvardan yarış cizgisine duştu. Yarım saniye gec duşseydi, ondan kacınma şansım kalmazdı. An meselesiydi." "Kafasının ustune doğru duştu. Ondan kacmak icin neredeyse yol dışına cıktım. Tam oradan gecerken, o da kacmaya calıştı." "O an yaşadığınız şok ile, suruş yaparken zihniniz de bulanıyor." "O andan sonra etabın geri kalanını, hızımın etkilenip etkilenmediğini duşundum. Bilmiyorum. Sonuc olarak beni hızlandıran bir olay olmadı." "Boyle bir olay hic yaşamamıştım. Yolun kıyısında yuruyen insanlar gormuştum ancak hic duşen insan gormedim. Oraya odaklanmamıştım bile. Bir anda yukarıdan bana doğru duştuğunu gordum. Gercekten şoke edici bir deneyimdi." "Yaralanmış olmalı." dedi. Yarış organizatorleri yapmış olduğu acıklamada, yola duşen seyircinin yaralanmadığını duyurdu ve seyircilerden daha dikkatli olmalarını istedi. İnternet Haber
Video: Ostberg'in onune seyirci duştu
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Video: Ostberg'in onune seyirci duştu