Esteban Ocon, simulatorde gecirdiği yılın kendisini daha iyi hae getirdiğini duşunuyor. Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+ Esteban Ocon Esteban Ocon Esteban Ocon, 2017 ve 2018 yıllarında Formula 1'de yarıştı ve bu yıl Mercedes'in test/yedek pilotluğuna getirildi. Cuma gunleri antrenmanların ardından simulator calışmaları yapan Ocon, takımın doğru ayarları bulmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Ocon, duzenli olarak simulatorde calışıyor ve takımı gelişimine katkıda bulunuyor. Fransız pilot şimdi Mercedes koltuğu icin Valtteri Bottas'la cekişiyor ve simulatorde gecirdiği yılın kendisini daha iyi yaptığını soyledi. "Her zaman en başarılı takım olan Mercedes'i, sahip olduğum bilgi seviyesini arttırmak icin bir fırsat olarak gordum." "Gercekten 2019'da cok fazla şey oğrendim. Mesela bazen 0.1 veya 0.2 saniye bulabilmek icni simulatorde 200 tur attım. Bu yıl daha iyi bir surucu oldum." "Artık neler olacağını goreceğiz. Mercedes' ve Toto Wolff'la surekli olarak iletişim halindeyim. 2020 anlaşması icin goruşmelere cok erken başladık." "Şimdilik bekliyorum ama sonunda işlerin yolunda gideceğinden eminim." İnternet Haber