Jenson Button, Honda takımına bir alıcı bulunacağı konusunda umutlu ve gelecek sezon da gridde olacaklarına inanıyor. Londra’daki Autosport Odul Toreni’nde konuşan İngiliz pilot, takımın gucu ve gelecek seneki potansiyel başarısı sayesinde alıcı bulunabileceğini duşunuyor. “Takım 2009 yılı icin harika bir arac uretmek adına calışıyor ve bu tutuma sahip olduğumuz surece takımı satın almak ve bize yardım etmek icin ilgilenenlerin olmayacağını tahmin etmiyorum.” “Elde edecekleri mukemmel olanakları ike harika bir takım. Ross Brawn’ın liderliğinde ve tum takımla birlikte bu seneyi aşıp 2009’da gridde olabiliriz.” Button, cuma gunu fabrikayı ziyaret ettiğinde takım icerisindeki olumlu tutum ile cesretlendiğini ve bu durumu atlatacakları konusunda kararlı olduklarını soyledi. “Benim icin perşembe gunu cok buyuk bir cok olmuştu ama cuma gunu nelerin olup bittiğini gormek icin fabrikaya gittiğimde cok olumlu değildim. Ama tum ekiple, fabrikanın her departmanında bir bucuk saat gecirdikten sonra olanları değiştirebileceğimizin farkına vardım. Hepimiz icin uzucuydu. Yapabileceğimiz tek şey olumlu kalmak ve bizim yaptığımız da bu.” Trf1.net __________________