Trulli "Glock Gelişmemize Cok Yardım Ediyor"
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Trulli "Glock Gelişmemize Cok Yardım Ediyor"
-
17-10-2019, 12:16:08Jarno Trulli, Toyota'nın gridde yukselme cabasına takım arkadaşı Timo Glock'un yardımcı olduğunu duşunuyor. Glock Toyota'da Ralf Schumacher'in yerine gelmişti ve Trulli, Glock'un Japon takımında daha ilk senesinde cok yardımcı olduğunu soyledi. Trulli "Genel olarak suruş stillerimiz farklı ancak aractan isteklerimiz ve kendimizi tepede gorme tutkumuz tamamen aynı." "Bu yuzden artık takımın gelişim yonunden iyi yolda olduğuna ve daha guclu olacağına inanıyorum." dedi. Trulli, takımının 2008'de atmış olduğu adımının kendilerini gelecek sene daha iyi hale sokacağını duşunuyor. Trulli "TF108 buyuk bir adımdı ve Timo ile bana bir cok kez ondekilerle mucadele etme şansı tanıdı, podyumlar kazandırdı ve bir cok puan topladık." "Takımın gosterdiği gelişimden memnunum ve daha istikrarlı bir şekilde tepedekiler ile mucadele etmemiz icin aradaki farkı kapatacağımız konusunda eminim." "Yeni kurallar, tepedekiler ile aradaki farkı kapatmamızda yardımcı olabilir ve yılların deneyiminin ardından bunu bekliyorum. Hedefimiz her yarışta onlerde mucadele etmek ve 2009 buyuk bir şans olabilir." dedi. Trf1.net __________________