Buemi "Daha da İyiye Gidiyorum"
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Buemi "Daha da İyiye Gidiyorum"
-
17-10-2019, 12:15:30Sebastian Buemi, Jerez testlerinin ilk 2 gununde gosterdiği performansın, Formula 1 aracı icerisinde her gun daha da rahatladığının bir kanıtı olduğunu soyledi. Buemi "Daha da iyi oluyorum. Arac icerisinde kendimi cok iyi hissediyorum ve Barcelona testlerinden sonra kendimi geliştirmeye calıştım." "Formula 1 aracı surmek farklı bir şey ve ben daha onceden sezon geciren birisi değilim. Şu anda cok fazla suruş gercekleştiriyorum ve başlangıc cok onemli." "Takımın amacı bana oğrenme sureci sunmak. Aracın nasıl tepki vereceğini gormek icin bazı setup calışmaları yaptık. Bu benim icin onemli cunku ben oğreniyorum, bazı şeyleri test etmiyorum." dedi. Buemi ayrıca en hızlı tur zamanlarının kendisine olan guveni arttırdığını soyledi. Buemi "Bu iyi. Bir kac kere 2 ya da 3. oldum ancak 1. olmak harika bir duygu, ozellikle ilk kez olduğunda." "Ve 2 koltuk icin 3 pilot mucadele ettiğinden dolayı da bu onemli, kolay değil" "F1'e alışıyorum ve neden Sato ya da Bourdais'ten yavaş olmalıyım? Belki harika bir tur attım belki atmadım ancak sonuc olarak onların onundeyim." dedi. Trf1.net __________________