Rosberg Zayıf Gecen Sezona Rağmen Kendine Guveniyor PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg Zayıf Gecen Sezona Rağmen Kendine Guveniyor PDT®
-
17-10-2019, 12:14:56Nico Rosberg, sezon oncesi bekletilerini yakalayamadıkları 2008 senesindeki sıkıntılarına rağmen gelecek sezon Williams'ın gridde onlere ilerlemesi icin kendini yardım etmeye tamamıyla adadığını soyledi. Alman pilot, FW30 aracı ile takımın istikrarlı sonuclar cıkaramadığı 2008 sezonunda iki podyum başarısı gosterdi. Ama zorluklara rağmen Rosberg, takımda yeni bir anlaşma imzalamaktan pişmanlık duymadığını soyledi ve takımla calışmak icin olan azminin gerilemediğini yineledi. Rosberg: "Gelecek yıl icin bir anlaşmam var, gridde kendimi ve takımı ileri goturmek icin tam olarak motive durumdayım. Fabrikadaki herkes daha iyi sonucları hak ediyor ve bunu başarmak icin sıkı bir şekilde calışacağız" Rosberg, 2008 sezonundaki zorlu zamanlardan alınan derslerin, gelecek sene icin araclarını nasıl geliştireceği konusunda Williams'a yardım edeceğini duşunuyor. Rosberg: "Sezon suresince bir kac yukselişimizin olması iyiydi ama bizim icin zor bir seneydi, istediğimiz yerde olamadık. Buna rağmen 2009'da daha iyi iş cıkarmak icin bize yardım edecek olan cok şey oğrendik" "Mucadeleyi surdurmeyi (oğrendim), biraz cetin zamanlar olsa da" Trf1.Net __________________