Lando Norris, Valentino Rossi ile tanıştığı icin mutlu olduğunu soyledi. Lando Norris, McLaren Lando Norris, McLaren Lando Norris, McLaren McLaren'ın genc surucusu Lando Norris, gectiğimiz hafta sonu Silverstone'da gercekleştirilen MotoGP yarışında padoktaki isimlerden birisiydi. Sık sık ekranlara gelen Norris, dunyanın en prestijli motosiklet yarış serisinde yedi kez dunya şampiyonu Valentino Rossi ile tanışma fırsatı yakaladı. Genc yetenek, 40 yaşındaki Rossi'nin garajına ozel konuk olarak geldi ve ikili bir sure sohbet etti. Norris, "13 yaşımdan bu yana MotoGP'yi takip ediyorum ama yarışları daha once hic bu kadar yakından gormemiştim!" "Burada her şey cok guzel. Valentino ile tanıştığım icin gercekten cok mutluyum. O benim idolum. Benim icin 1 numara o. Bana hep ilham verdi." dedi. Ote yandan Silverstone'daki yarışı ziyaret eden tek Formula 1 surucusu Lando Norris değildi. MotoGP padokunda Racing Point surucusu Lance Stroll de vardı ancak kendisi herhangi bir acıklamada bulunmadı. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris: "Rossi ile tanışmak guzeldi"