Norris kucuk bir sakatlık gecirmiş
Spor Haberleri0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Norris kucuk bir sakatlık gecirmiş
-
17-10-2019, 12:11:37McLaren surucusu Lando Norris, kucuk bir sakatlık gecirdiği icin yardımcı bir bot giyiyor ancak Belcika Grand Prix’sine kadar tamamen iyileşmeyi bekliyor. F1 caylağı Norris, cokca simulasyon yarışlarında yer alıyor ve guclu bir cevrimici varlığa sahip. Genc surucu pazar gunu yaptığı canlı yayında ise sol bacağında bir bot giydiğini gosterdi. Motorsport.com’un oğrendiğine gore Norris, yaptığı bir antrenman koşusundan sonra sol ayağında bir tendonun hafif şekilde iltihap kapmasından sonra tedbir amaclı olarak bu destekleyici botu giydi. Bot, bu hafta sonu gercekleştirilecek Spa yarışı oncesinde Norris’in ayağını duzgun şekilde dinlendirmesine yardımcı olacak. MotoGP Britanya Grand Prix’sine katıldıktan sonra cektiği videoda botunu gosteren Norris, “Bunu gordunuz mu? Ayak desteğimi giydim. Bugun cok fazla yuruyuş yaptım ve sakatlandım. Ancak iyi olacağım.” dedi. Norris ayrıca, “Bunu F1 aracında da giymem gerekiyor. Bu yarış ayakkabım olacak.” “Bunda cokca yol tutuş var. Fren pedalına bacağımın tum gucuyle basabilirim.” diyerek şaka da yaptı. Norris şu ana kadar 2019 sezonunun yıldızlarından biriydi ve şampiyonada 10. sırada yer alıyor. Gecen seneki F2 Spa ayağının ikinci yarışında podyuma cıkmayı başaran N İnternet Haber __________________