Robert Kubica, takım arkadaşı George Russell'ın Polonyalı fanlar hakkındaki yorumlarını reddetti. Robert Kubica, Williams Racing, George Russell, Williams Racing George Russell, Williams Racing FW42, Robert Kubica, Williams FW42 Robert Kubica, Williams FW42 leads George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42, Robert Kubica, Williams FW42 Robert Kubica, Williams Racing ve George Russell, Williams Racing imza dağıtıyor Bu sezon Kubica'yı baskın şekilde yenen Russell, sosyal medya hesaplarındaki yorumların yarısının, Kubica'nın Polonyalı fanlardan gelen nefret yorumları olduğunu iddia etti. Polonya yayını olan Super Express'e konuşan Kubica, "Bir hata mı yapıyor bilmiyorum ama boyle onemli bir etkinlikten once bu nefret haberini gorduğumde cok şaşırdım." dedi. Kubica, sponsoru PKN Orlen'in Polonyada duzenlediği Verbs Street Racing etkinliğinde konuştu. Russell da bu etkinliğe katılacaktı ancak son dakikada yakalandığı 'virus' nedeniyle katılamadı. Kubica sozlerine devam etti: "Polonyalı hayranlar onun ismini haykırırken bizzat sahnedeydim, benim de ismimi haykırıyorlardı. Onlar, kollarını acmış George'u destekliyorlardı." "Gorunen o ki, George sosyal medyadaki gonderilerini okumuş ama ben kendiminkileri okumuyorum boylece bir sorunum da olmuyor." "10-12 yıl kadar once yorumları okumamayı oğrendim. İşimi yapıyorum ve insanların goruşlerini ifade etme hakkı var. Formula 1 o kadar karmaşıktır ki yargılamak hic kolay değildir." Kubica ayrıca Orlen'in duzenlediği etkinlikte, gelecek yıl F1'de kalıp kalmayacağından emin olmadığını ve bu yıl Russell'a ayak uydurmak icin mucadele ettiğini itiraf etti. Auto Motor und Sport'a konuşan 34 yaşındaki surucu, "Butun şartları bilebilmeniz mumkun değil. Sadece surmeye konsantre olamadığım pek cok an oldu. Sonucları goruyorsunuz, ancak neyin mumkun olduğunu gostermeyi zorlaştıran bircok sorun var." diye ekledi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica, Russell'ın 'nefret' iddialarını yalanladı