Piere Gasly, Toro Rosso'ya geri doneceği icin mutlu olduğunu soyledi. Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Pierre Gasly, Red Bull Racing Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Formula 1'de uzun yaz arası bu hafta sonu bitiyor ve Toro Rosso'da Alex Albon'ın yerini Pierre Gasly alırken, Albon da Red Bull'da Gasly'nin yerine gececek. Gasly, boylelikle 12 yarış sonra eski takımına donecek ve daha yavaş bir aracla orta grupta mucadele edecek. Buna rağmen Gasly, eski takımına donduğu icin mutlu olduğunu soyledi. "Yaz arası sona erdi ve sezonun geri kalanı icin İtalya'daki aileme donuyorum ve tekrar Toro Rosso icin calışmaktan mutluluk duyuyorum." "Gelecek dokuz yarışa hazırlanabilmek ve takım icin en iyi performansımı gosterebilmek icin birkac hafta boyunca antrenman yaptım." "Artık sezonun geri kalan kısmına odaklandım ve tekrar suruş yapmaya hazırım. Bu hafta sonu, sezonun geri kalanına hazırlık yapmakla meşgulduk ve ben de muhendislerle goruşmek icin fabrikaya gittim. Hafta sonu icin mumkun olduğunca hazırlanarak koltuk ayarı yaptım." "Şimdi yaz arasından sonra ozellikle cok sevdiğim Spa'da harika bir yarış olacak. Bu gercekten zevk aldığım ve gecmişte harika yarışlar cıkardığım bir pist. Şimdi odak noktam Toro Rosso ile sezon sonuna kadar aractan maksimumu almak olacak." "Takımlar Şampiyonası'ndaki pozisyonumuzu korumamıza yardımcı olmak icin takıma mumkun olduğunca cok puan kazandırmak istiyorum ve bunun icin elimden geleni yapacağım." İnternet Haber