Mattia Binotto, ilk cizgiyi aldıkları Belcika sıralama turlarının ardından mutlu olduğunu soyledi. Christian Horner, Team Principal, Red Bull Racing, speaks with Mattia Binotto, Team Principal Ferrari Mattia Binotto, Team Principal Ferrari Mattia Binotto Mattia Binotto, Takım patronu, Ferrari Mattia Binotto, Team Principal Ferrari Ferrari, tum antrenman seanslarını ilk iki sırada tamamlamasının ardından pole pozisyonu icin favoriydi. Beklendiği uzere Charles Leclerc rahat şekilde pole pozisyonunu alırken, Sebastian Vettel en hızlı ikinci zaman turunu kaydetti. Sens sonrası konuşan Mattia Binotto, "Hic şuphesiz sonuctan memnunum. Şimdi sevinebiliriz. Cunku yarının yeni bir gun olacağını biliyoruz. Ama en azından sıralama turları iyi gitti, iyi bir tempomuz vardı." "Trafikten oturu zorlanan Sebastian icin de mutluyum. Belki de turu en iyisi değildi ama ikinci bolumde neredeyse Charles ile aynı turu atabileceğini gosterdi. Sıralama turlarında benzer olmasına rağmen, Charles sonunda biraz daha hızlı gitmenin yolunu buldu. Yine de Ferrari ilk iki sırada ve beklediğimiz sonuc tam olarak buydu." "Charles'ın savaşcı bir ruhu var. Sıralama turlarından once bile dikkatli olması gerektiğini biliyordu. Aslında bu konuda onu uyardım ama bana 'Mattia, endişelenme, her şey kontrol altında' dedi. Olan da tam olarak buydu." "Sıcak havanın bize yardım ettiğini sanmıyorum. Ancak yarış boyunca sıcaklık onemli bir faktor olacak. Mesela Macaristan'da aşırı ısınma vardı. Yarın daha serin olacak gibi gorunuyor. Bu bize uyabilir." "Yarışta her şey pek cok faktore bağlı olacak. Yapılması gereken cok iş var. Şimdi hedefimize ulaşmaya odaklandık cunku eski hatalarımızdan kacınmak istiyoruz." "Ama tekrar soyluyorum; şimdilik sevinmek icni bir sebebe sahibiz. En azından bu akşamki yemekte buna odaklanabiliriz!" dedi. İnternet haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Binotto: "Sonuc beklediğimiz gibi"