Nicolas Prost'un gozu Formula1 testinde
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Nicolas Prost'un gozu Formula1 testinde
-
17-10-2019, 12:07:584 kez Formula1 Dunya Şampiyonu Alain Prost'un oğlu, Nicolas Prost bu yılki F3000 Şampiyonasının galibi oldu. 27 yaşındaki Fransız surucu şu anda Formula1 takımlarından bir test cağırısı beklentisinde ve yuksek yeteneğini gostermek icin sabırsızlanıyor. "Bu şampiyonayı kazandığım icin cok mutluyum.Benim icin gercekten cok onemli.Cunku bir şeyi yapmak istediğim zaman %100 'uyle bitirmek isterim.Nicolas Prost olduğum icin değil." Son yarışı 7. bitirp şampiyonluğa uzanan Prost:" Bu yarışı podyumda bitirebilmek isterdim fakat sonuctan memnunum.Umarım bu şampiyonluk benim geleceğim icin faydalı olur ve bir Ferrari F1 aracı test etmeyi cok istiyorum." dedi. Alain Prost ise oğlunun başarısıyla ilgili olarak "Nico'nun başarısıyla gurur duyuyorum.Son bir kac yarışta kendini cok geliştirdi ve yarışırken cok zeki biri.Yarışmaya gec başladı fakat kalitesini gostermeyi bildi.Şu an ruyası bir Ferrari testi gercekleştirmek.27 yaşında bir F1 koltuğu sahibi olmak cok kolay değil.Neler olacağını birlikte goreceğiz.Ben kotu hava şartlarından dolayı son yarışına gidemedim fakat boylesi daha iyi oldu.Bu sayede uzerinde benim baskımı hissetmedi." dedi. TurkiyeF1.Com Sinan Topaloğlu __________________