Carlos Sainz, Renault'nun yeni motor guncellemesinin beklentilerin altında kaldığını soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren, talks to the media Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Renault yeni motor guncellemesini Spa'ya getirdi ve bu motoru Renault fabrika takımı suruculerinin yanı sıra McLaren pilotu Carlos Sainz aldı. Yeni motor guncellemesinin onemli bir performans artışı sağlayacağı duşunuluyordu. Fakat Sainz beklenen adımın gelmediğini soyledi. Yeni Renault motoru hakkındaki soruya Sainz, "Daha fazlasını beklerdim. Yeni motorda değişen hicbir şey yoktu. Performans acısından yeni hicbir şey yok." "Bu C versiyon motor. Yani daha fazla motor guncellemesi olmayacak. Ben de bundan oturu daha fazlasını beklerdim, ama dediğim gibi hicbir şey getirmedi." "Uc motor guncellemesi yapıldı. Birinci ve ikinci motorlarda da gercekten gelişim olduğunu fark etmedim bile." "En yuksek suratte fena değiliz ama bunun dışında herhangi bir devrim olmadı." yanıtını verdi. Sainz, Toro Rosso'dan ayrılma kararından pişmanlık duyup duymadığı sorusuna, "O donem takımda kalmak isteseydim ne olurdu soylemek imkansız. Ama şu anda bulunduğum yerde cok mutluyum. Bunu hicbir şey icin değiştirmem." şeklinde cevap verdi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: "Yeni Renault motoru 'hayal kırıklığı' oldu"