Ferrari pilotu Charles Leclerc, guclu cuma performansına rağmen Ferrari'nin gercekci kalması gerektiğini soyledi. Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 Charles Leclerc, Ferrari SF90 on detay Ferrari, yaz arasından sonraki ilk yarış olan Belcika'ya beklendiği gibi guclu başlarken, Charles Leclerc seansı 1:44.788'le ikinci sırada tamamladı. İkinci seansta ise 1:44123 yaptı ve en yakın rakibi Sebastian Vettel'in 0.6 saniye onunde en hızlı isim oldu. Ancak Leclerc, guclu performanslarına rağmen temkinli olmaya devam ediyor. "Aradan sonra bizim icin iyi bir ilk gun oldu. Bu pisti gercekten cok seviyorum ve burada arac surmekten zevk alıyorum." "Pist oldukca uzun ve her turlu viraj var ve bu yuzden oldukca ozel bir akışa sahip." "Antrenmanlardaki iyi pozisyonumuza rağmen gercekci olmalıyız. Yarın rakiplerimizin cok daha rekabetci olmalarını bekliyoruz." "Sıralama tempomuz cok gucluydu ama uzun suruşlerde performansımızı geliştirmek icin yapmamız gereken işler var." "Eğer duzluklerde hızlı olabilirsek pazar gunu geciş konusunda bazı iyi fırsatlara sahip olabiliriz." "Son birkac yarışta cok sayıda harika mucadele vardı. Bu yuzden heyecan verici bir yarış olacağını umit ediyorum." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: "Gercekci olmalıyız"