Sergio Perez, Racing Point'le uc yıllık yen sozleşme imzaladığını acıkladı. Perez, takım arkadaşı Lance Stroll'le birlikte kendisini en az 2022 sonuna kadar Racing Point'te tutacak uc yıllık bir anlaşma imzaladı. Perez, "Gelecek uc yıl boyunca takımımla olan ortaklığımı buyutmek icin cok heyecanlıyım. Uzun zamandır bu bu insan grubuyla birlikte calışıyorum ve onlar benim ikinci ailem gibi oldular. Birlikte inanılmaz başarılar elde ettik ve aynı tutkuyu yarışta taşıyoruz." "Takımın son 12 ayda gittiği yonden etkilendim ve gelecek icin bana cok guven veriyor. En iyi zamanların onumuzde olduğuna inanıyorum ve onumuzdeki yıllarda cok sayıda podyum elde etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Perez, McLaren'dan ayrılmasının ardından 2013 sonunda Racing Point'le anlaşmıştı. Takım patronu Otmar Szafnauer, "Sergio'yu gercekten iyi tanıyoruz ve onunla uzun vadeli bir anlaşma yapmak harika. Son altı yılda mukemmel bir sıralama temposu ve inanılmaz bir yarış performansıyla cok komple bir surucu haline geldiğini gorduk." "Sergio bu projenin uzun vadeli vizyonunu biliyor ve 2022'nin sonuna kadar bizimle olması bize buyuk bir tutarlılık getiriyor. Takım buyumeye ve gelişmeye devam ediyor. Aynı zamanda ufukta yeni kurallar var. Tum bunlarla beraber Sergio'nun tecrubesindeki bir surucuye sahip olmak cok onemli." "Tum takım Sergio ile calışmaya devam edecekleri icin heyecanlı ve onumuzdeki yıllarda buyuk başarılar elde edebileceğimize inanıyorum." dedi. İnternet Haber