Lewis Hamilton, Belcika Grand Prix’sinde Mercedes motoru kullanan takımlarda cıkan sorunlara rağmen dayanıklılık hakkında endişe etmenin bir anlamı olmadığını soyledi. Mercedes, Spa’ya guncellenmiş motorunu getirmişti ancak Sergio Perez’in Racing Point’inde ve Robert Kubica’nın Williams’ında motor sorunları yaşandı. Bu cifte sorun Mercedes icin endişe yaratabilir ancak Hamilton, bunun kendisinden cok takıma baş ağrısı yarattığını soyledi. Hamilton, “Motorların neden sorun yaşadığını bilmiyorum, bu yuzden şu anda endişelenecek hicbir şeyim yok.” “Bunu analiz ettiklerinden ve fikirler vereceklerinden eminim, ancak başımı onume eğip yapmam gerekeni yapmalıyım. Benim yapabileceğim pek bir şey yok, bu yuzden endişelenmenin bir anlamı da yok.” “Charles’a tebrikler, butun hafta sonu boyunca cok hızlıydı. Ancak uzun suruşlerde onları zorlayabiliriz. Farkın, biraz Ferrari’nin duzluk hızına bağlı olduğunu duşunuyorum.” “Yarışta onlarla mucadele etmeyi ve belki de ilginc stratejiler yapmayı umuyorum, goreceğiz.” Ucuncu antrenman seansındaki kazası hakkında ise Hamilton, “Buna cok fazla takılıyorsunuz, adamım. Boyle şeyler olur, ben insanım.” “Gecmiş performansım oldukca iyi ancak bazen boyle şeyler olur ve evet, sinir bozucu ve asla iyi hissettirmez. Bunu ilk senenizde de 13. senenizde de yapsanız fark etmez. Ancak bundan her zaman bir şeyler oğrenebilirsiniz.” “Takım, arac uzerinde sıra dışı bir iş yaptı ve genel olarak sıralama turlarında yaptığım işten gercekten memnunum.” ifadelerini kullandı. internethaber
Hamilton: Motor sorunlarından endişe etmenin anlamı yok
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: Motor sorunlarından endişe etmenin anlamı yok