Lucas di Grassi, gelecek sezon yarış aracına gecmeyi hak ettiğini gostermek icin Honda Racing'i ikna edebileceğini duşunuyor. Brezilyalı pilot dun Bruno Senna ile birlikte piste cıkmıştı. Honda muhtemelen Rubens Barrichello'nun yerine bu iki pilottan birini getirecek. GP2 serisinde bu sezon ucuncu olan Di Grassi yarın tekrar piste cıkacak. Di Grassi, "Bir koltuk icin bircok Brezilyalının mucadele ediyor olmasından gurur duyuyorum. Bu gercekten cok guzel" dedi. Renault test pilotu di Grassi, "Bu, milliyetcilik değil, cunku ben ve Bruno gercekten GP2'de bu sene iyi işler cıkardık. Honda da test etmek icin bizi secti. Gelecek sezon yarış aracına gecerek iyi bir yıl gecireceğimi umuyorum" diye konuştu. Bununla birlikte Honda Racing'de yarışmak icin ne kadar şansı olduğu konusunda konuşmanın erken olduğunu belirten di Grassi, "Bir niteleme yapmak cok zor. Bu yarınki testlerin nasıl gideceğine bağlı. Goreceğiz" dedi. Di Grassi dunya testleri 48 tur sonunda son sırada tamamlamıştı. Bununla birlikte ilk gunku suruşunden memnun kaldığını belirten Brezilyalı surucu, "Şu ana kadar herşey iyi gitti. Cok iyi bir tecrube oldu benim icin" şeklinde konuştu. TurkiyeF1.com __________________