Renault yılın son gosterisi icin Sao Paulo'ya gidiyor PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Renault yılın son gosterisi icin Sao Paulo'ya gidiyor PDT®
-
17-10-2019, 11:58:40Renault F1 Team, "2008 Roadshow" programının son ayağı olan Sao Paulo gosterisi hazırlıklarını surduruyor. Renault ekibi Johannesburg, Rotterdam, Kiev, Lizbon ve Yeni Delhi'nin ardından onumuzdeki Pazar Nelson Piquet ile Sao Paulo caddelerine cıkacak. Brezilyalı surucu cok ozel olan bu organizasyonda kendi seyircisi onunde bir gosteri suruşu gercekleştirelecek. Sao Paulo'nun 1.1 kilometre uzunluğundaki Ibirapuera Park caddesinde R27 ile suruş yapacak olan Piquet, son Brezilya GP'den sonra şehirde yeniden F1 aracının sesini yankılatacak. Brezilyalı pilot yaptığı acıklamada, "Brezilya'da kendi evimde boyle bir gosteriye katılmak benim icin harika bir duygu. Formula 1 bildiğiniz gibi burada cok populer bir spor. Şehirde bu gosteriyi gormek icin bircok kişinin Ibirapuera Park'a geleceğini sanıyorum. Eminim cok muthiş bir atmosfer olacak. Acıkcası gosterisini suruşunu sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Renault F1 Team'in 2009 Roadshow programını onumuzdeki ay acıklaması bekleniyor. TurkiyeF1.com __________________