Dale Earnhardt Jr pistte hedeflediği başarıyı sağlayamasa da fanları onu desteklemeye devam ediyor. Amerikan pilot, 6. kez ust uste 'NMPA Chex En Populer Pilot' odulunu kazandı. Sprint Cup sezonunun başından beri fanların internetten yaptığı oylamadan ust uste 6. kez Dale Earnhardt Jr adı cıktı. Junior bu odulu 2003, 2004, 2005, 2006 ve 2007 yıllarında da almıştı. Oy oranları ve sıralama acıklanmazken oylardan cıkan sonucun ilk 10'u alfabetik sırayla şoyle; Dale Earnhardt Jr, Carl Edwards, Jeff Gordon, Kevin Harvick, Jimmie Johnson, Kasey Kahne, Matt Kenseth, Bobby Labonte, Tony Stewart ve Michael Watrip. Junior, bu odulu 6 kez almasına rağmen NASCAR'ın en populer pilotlarından biri sayılmıyor. Cunku Bill Elliott 16, Richard Petty ise 9 kez kazandılar. Bu seneyi pist uzerinde beklediği gibi geciremeyen Junior, şu konuşmayı yaptı; "Bu onemli odulu 6. kez almaktan cok mutluyum. Cunku ne kadar kazanırsam kazanayım, benim icin sıradanlaşmıyor. Bunu defalarca soyledim, bu odul cok onemli, cunku bu fanların kararı." "Biy yıl oncesine gittiğimde Hendrick Motorsports'a gitme planımı hatırlıyorum, o zaman en buyuk kaygım hayranlarımın beni hala destekleyip desteklemeyeceğiydi. Yine yaptılar. Bunun icin onlara minnettarım." TurkiyeF1.Com Ozan Kulcu __________________