Formula 1'de Belcika 1 GP'si şuphesiz tum suruculer icin sezonun en karmaşık olanıydı. Mercedes'in şampiyona lideri pilotu Lewis Hamilton, Anthoine Hubert'in Formula 2 yarışından bir gun once olumunden sonra olanlardan sonra herkesin yoluna devam etmesinin ne kadar zor olduğunu ifade etti: ‘HEPİMİZ ANTHOINE'Yİ AKLIMIZDA TUTMAK ZORUNDA KALDIK’ "Spor icin iyi bir hafta sonu değildi. Zor bir gundu, yarışmak icin buraya geldik, ama hepimiz Anthoine'i aklımızda tutmak zorunda kaldık." Şampiyon pilot, olanlardan dolayı ne kadar uzgun olduğunu ve aklında Hubert ailesinin olduğunu soyledi. “ Buraya gelmek gercekten zor oldu. Cok iyi bir surucuyu kaybettiğimize ve dunyanın devam ettiğine inanmak cok zor. Yarış devam ediyor, arabaya binmek ve işini yapmak zorundasın.” 'ANTRENMANDA KAZA YAPTIM, DUYDUĞUM TEZAHURATLAR COK ZORDU' Hamilton, 'Instagram hikayelerinde' otomobil surmenin tehlikesini hatırlattığı ve bazı taraftarların bunun farkında olmayışının uzucu olduğu bir acıklama yazmaya kendisini iten eden nedenleri şu sozlerle ifade etti: “Antrenman seansında bir kaza gecirdim ve bazı taraftarların cığlık attığını tezahurat ettiğini duydum oldukca zordu. Gunun sonunda soylediklerime teşvik eden şey buydu.” İnternet Haber __________________