Max Verstappen Belcika GP’deki ilk tur kazasında Kimi Raikkonen’i suclamıyor.
Verstappen La Source virajında ic cizgiyi secmiş, ancak Raikkonen gidecek yeri kalmayınca Hollandalı pilotun uzerine kırmış ve havalanmıştı.
Verstappen bozulan direksiyon sistemi nedeniyle Raidillon’da bariyerlere carpıp yarış dışı kaldı.
“Kotu bir kalkıştı ve neden bilmiyorum, ancak buna bakacağız.”
“Onumdeki araclardan biraz daha gec kalktım. Kimi artık orada olacağımı beklemiyordu ve temas ettik.”
“Bu alışık olduğum bir his değil, ancak yarışlar boylece ve bu tur şeyler olur. Bizim icin en iyisi olmadı, ancak onumuzdeki hafta bunu telafi etmeye calışacağız.”
21 yaşındaki pilot Raikkonen’i suclamadığını acıkca soyledi.
“Herhangi birini suclayabileceğinizi duşunmuyorum.”
“Tahminimce orada olduğumu gormedi ve girdiğim anda donduğunu gordum ve ondan sonra geri cıkamazdınız, cunku aksi halde kilitler ve yine carpışırdınız.” İnternet Haber
“Onumdeki araclardan biraz daha gec kalktım. Kimi artık orada olacağımı beklemiyordu ve temas ettik.”
“Bu alışık olduğum bir his değil, ancak yarışlar boylece ve bu tur şeyler olur. Bizim icin en iyisi olmadı, ancak onumuzdeki hafta bunu telafi etmeye calışacağız.”
21 yaşındaki pilot Raikkonen’i suclamadığını acıkca soyledi.
“Herhangi birini suclayabileceğinizi duşunmuyorum.”
“Tahminimce orada olduğumu gormedi ve girdiğim anda donduğunu gordum ve ondan sonra geri cıkamazdınız, cunku aksi halde kilitler ve yine carpışırdınız.” İnternet Haber