Formula 1 Belcika Grand Prix’sindeki en iyi takım telsizi mesajlarını sizlerle paylaşıyoruz. Leclerc, pole pozisyonunu alıyor Takım: “Pole pozisyonu, P1 senin. Cok iyi iş.” Leclerc: “Evet bebeğim! Evet, evet! Tebrikler cocuklar! 1-2. Bumm!” Vettel, Ferrari’lerin ilk cizgiyi kapatmasını sağlıyor Takım: “İkinci sıra, Charles birinci. İyi iş.” Vettel: “Berbat! Berbat! ******. Trafik!” Raikkonen ve Verstappen ilk virajda temas yaşıyorlar Raikkonen: “**** aptalın biri bana tamamen carptı. Bu insanlar ******.” Raikkonen: “Bana tekrar carptı. Aynı kişi *****.” Takım: “Tamam. Tum lastiklerin iyi mi?” Raikkonen: “Doğru olmayan bir şey var. Evet, bir şey iyi hissettirmiyor.” Takım: “Tamam, tamam. Pit yapacağız ve aracı kontrol edeceğiz.” Raikkonen: “Muhtemelen taban *****. ****** *****.” Takım: “Evet, biliyorum.” Raikkonen: “Nerede ….? Nasıl…. ? Hic boşluk yoktu! Olabileceğim kadar dışardaydım. Ne oldu? Gordunuz mu?” Takım: “Evet, haklısın. Sanırım Verstappen icerdeydi ve iceri daldı ancak tekrarı izlemeliyim.” Raikkonen: “Tamam.” Verstappen: “Hasar var, hasar var. Uzerime doğru kapandı, ne yapıyor boyle?” Takım: “Kimi, tabanın sağ tarafı oldukca hasarlı.” Raikkonen: “Evet, arka tarafta yol tutuş sıfır.” Takım: “Evet, gorebiliyorum. Bekle.” Takım: “Kimi, tabanda %20 kayıp goruyoruz.” Raikkonen: “Evet, ancak pite gelip on kanadı değiştirmeliyiz cunku bu şekilde devam etmek imkansız.” Takım: “Tamam, tamam. Bekle.” Raikkonen: “Yani bu tur pite geliyor muyuz?” Takım: “Evet, pit, pit, pit.” Raikkonen: “Evet, hadi ama. Uyanık kal.” Hamilton, Vettel’i gecebileceğini duşunuyor Hamilton: “Vettel o kadar da hızlı değil.” Takım: “Tamam, mesaj anlaşıldı Lewis. Duzluk hızı o kadar da etkileyici gorunmuyor.” Lastik aşınması, Vettel’i ikinci bir pit yapmaya zorluyor Vettel: “Pite tekrar girecek miyiz?” Takım: “Hamilton ile yarış sonuna kadar savaşacağız. Şimdilik pite gelmeyeceğiz.” Vettel: “Lastikler sona kadar dayanmayacak. Bizi kolayca gececek.” Grosjean, Haas’ın duzluk hızı dezavantajından dolayı caresiz kalıyor Takım: “Tamam dostum, ondeki araclarda eski lastikler var. HÂl bir şansımız var, bunu kullanalım.” Grosjean: “Hayır! Şansımız yok, şansımız yok! Uzgunum dostum, 30 turdur buradayım. Hicbir şansımız yok, duzluklerde 20 km/sa kaybediyoruz, hicbir şey yapamam. Bu sana karşı değil, hicbir şeye karşı değil. Bunu yapmak icin buradayız ama bu imkansız. Her tur birilerine geciliyorum.” Norris, son tura girerken motor sorunu yaşıyor Norris: “Guc kaybediyorum, guc kaybediyorum, guc azalıyor!” Takım: “Tamam devam et, guvenlik arac… devam et, şimdilik devam et.” Norris: “Edemiyorum! Bozuldu, bozuldu! Anti-stall. Kapandı. ****. ****. ****. Yarış dışıyım.” Takım: “Cizgiyi gectik, sadece kenara cek lutfen, kenara cek. P-1, dort saniye boyunca dur ve P-0’a gec.” Norris: “Hayıııırrrr!” Takım: “Cok uzgunum.” Leclerc ilk F1 galibiyetini kutluyor Takım: “Evet!” Leclerc: “Tebrikler! Evet!” Takım: “Evet, iyi işti!” Leclerc: “F1’deki ilk galibiyetim. Bu Anthoine icin. Aah! İyi hissettiriyor ama boyle bir hafta sonunda sevinmek zor. Ancak her şey icin teşekkurler cocuklar. Siz en iyisisiniz. Bir hayal gercek oldu.” Albon, Red Bull’la ilk yarışında beşinci oluyor Takım: “Harika iş Alex. Beşinci sıra, beşinci sıra. İyi iş dostum.” Albon: “Evet, teşekkurler cocuklar. Durust olmak gerekirse cok iyi bir iş değildi. Aah! Başlangıcta gercekten zorlandım. Her neyse, teşekkur ederim.” Horner: “İyi işti Alex. Gercekten guclu bir suruştu, gercekten cok iyiydi. Gridin arkasından gelip beşinci oldun. Harika başlangıc. İyiydin.” Kvyat bir başka guclu sonuc alıyor Takım: “Yedinci sıra, yedinci sıra Dany. İyi iş. Fantastik. Mod 11, mod 11.” Kvyat: “Evet! İyi işti cocuklar ****. Bunu seviyorum ****.” Takım: “Cok iyi yarıştı Dany.” Kvyat: “Grazi a tutti. Grandissimi, bravi! Bravi, bravi, bravi. Son turda neden zorlamamı istediniz? En hızlı turu falan mı istediniz? Bir ucağımız yok, biliyorsunuz!” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Belcika GP: En iyi takım telsizi mesajları