Marcus Ericsson, Spa'da yarışamadığı icin mutsuz olduğunu soyledi. Marcus Ericsson, Alfa Romeo Racing Marcus Ericsson, Alfa Romeo Racing Marcus Ericsson, Alfa Romeo Racing, talks to Charles Leclerc, Ferrari Marcus Ericsson, Kimi Raikkonen'in sakatlığından oturu acil şekilde Belcika yarışına cağrıldı ancak Fin pilot hafta sonu boyunca sorunsuz şekilde piste cıktı. Durum boyle olunca IndyCar yarışına katılmak yerine Spa'ya gelen Ericsson icin hayal kırıklığı oldu. İsvecli surucu, "Gelecek sezon icin IndyCar'la sozleşme imzalamaya calışıyorum. Haliyle her yarışa katılmak, yapabileceklerimi gostermek istiyorum. Her yarış yeni bir fırsat." "Yarışları kacırmam iyi bir şey değil ama arac kullanma şansım olduğu icin Spa'ya gelmeye karar verdim. Kimi ve takım, yarışa katılabileceklerinden şuphe ediyorlardı. Sonuc olarak yarıştılar... Yani benim icin en iyi durum değil." "Yeni IndyCar sozleşmesine ne kadar yakın olduğumu bilmiyorum ama pek cok takım bana ilgi gosteriyor. Mevcut takımımla da goruşuyoruz. Bu yuzden fırsatlarım var ama bilirsiniz, sozleşme imzalanana kadar hicbir leyin garantisi yoktur." "Yine de bana olan ilgiyi duşunursek 2020 icin iyimserim." dedi. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Ericsson, Spa'da yarışmadığı icin mutsuz