Formula 1 Belcika Grand Prix’sindeki en iyi takım telsizi mesajlarını sizlerle paylaşıyoruz. Leclerc, pole pozisyonunu alıyor Leclerc, pole pozisyonunu alıyor1/11 Fotoğraf: Steven Tee / LAT Images Takım: “Pole pozisyonu, P1 senin. Cok iyi iş.” Leclerc: “Evet bebeğim! Evet, evet! Tebrikler cocuklar! 1-2. Bumm!” Takım: “İkinci sıra, Charles birinci. İyi iş.” Vettel: “Berbat! Berbat! ******. Trafik!” Raikkonen: “**** aptalın biri bana tamamen carptı. Bu insanlar ******.” Raikkonen: “Bana tekrar carptı. Aynı kişi *****.” Takım: “Tamam. Tum lastiklerin iyi mi?” Raikkonen: “Doğru olmayan bir şey var. Evet, bir şey iyi hissettirmiyor.” Takım: “Tamam, tamam. Pit yapacağız ve aracı kontrol edeceğiz.” Raikkonen: “Muhtemelen taban *****. ****** *****.” Takım: “Evet, biliyorum.” Raikkonen: “Nerede ….? Nasıl…. ? Hic boşluk yoktu! Olabileceğim kadar dışardaydım. Ne oldu? Gordunuz mu?” Takım: “Evet, haklısın. Sanırım Verstappen icerdeydi ve iceri daldı ancak tekrarı izlemeliyim.” Raikkonen: “Tamam.” Verstappen: “Hasar var, hasar var. Uzerime doğru kapandı, ne yapıyor boyle?” Takım: “Kimi, tabanın sağ tarafı oldukca hasarlı.” Raikkonen: “Evet, arka tarafta yol tutuş sıfır.” Takım: “Evet, gorebiliyorum. Bekle.” Takım: “Kimi, tabanda %20 kayıp goruyoruz.” Raikkonen: “Evet, ancak pite gelip on kanadı değiştirmeliyiz cunku bu şekilde devam etmek imkansız.” Takım: “Tamam, tamam. Bekle.” Raikkonen: “Yani bu tur pite geliyor muyuz?” Takım: “Evet, pit, pit, pit.” Raikkonen: “Evet, hadi ama. Uyanık kal.” İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Belcika GP: En iyi takım telsizi mesajları