Johnson ve Edwards'tan son yorumlar [Spor Timi]
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Johnson ve Edwards'tan son yorumlar [Spor Timi]
-
17-10-2019, 11:51:23Bu gece Florida'nın Homestead pistinde Sprint Cup serisinin sıralama turları olacak. Yarın son pratikler ve Pazar gecesi ise buyuk final. İki şampiyonluk adayı dun gece basın toplantısında yarış oncesi son yorumlarını yaptılar; Carl Edwards, Johnson'ın 141 puan gerisinde. Şampiyon olması icin Johnson'ın bir sorun yaşaması gerekiyor. Edwards ise bunun mumkun olduğunu Formula 1'deki finali ornek vererek acıkladı; "Formula 1'deki son tur hayatımın en heyecanlı anlarından birisiydi. Massa'nın sevincinin birden Hamilton tarafından bozulması, cok dramatikti." "Herkes şu anda Jimmie'nin şampiyon olduğunu yazıyor. Ama herşey hala değişebilir." "Jimmie'nin aracının sorun cıkardığını, onun bir yerlere carpıp arkalara duştuğunu gozumde canlandırabiliyorum." "Umarım beklenmedik şeyler olur ve Formula 1'deki gibi heyecan izleriz." Johnson da ne kadar avantajlı olsa da, şampiyonluğu kacırdığı 2004 yılı gibi olmasından korkuyor; "O zamanı hatırlıyorum. 2004'te de bunu yapacaktık. Ama 2004'te onu Kurt'e (Busch) kaptırmıştım. Hemen yanımdaki Greg Biffle'ı gecebilseydim şampiyon olacaktım. Ama olmadı. Bu nedenle şimdi buraya her ihtimali goz onunde bulundurarak geliyorum." "Chase'teki başarılarımızın bize buyuk olcude yardım ettiğini duşunuyorum. Ozellikle Texas ve Atlanta'daki sorunlarımızdan sonraki uğraşlarımız, şu anda burada olmamızdaki en buyuk etkendi." TurkiyeF1.Com __________________