Dunya Ralli Şampiyonası'nda beş kez mutlu sona erişen Fransız surucu Sebastien Loeb, Red Bull Racing aracıyla Barselona testlerinin ilk gununde piste cıktı. Gectiğimiz hafta Silverstone'da olumsuz hava koşullarında RB4'u kullanan Loeb gunun en hızlı sekizinci zamanına imza attı. Sabah seansını arac dengesini bulmaya uğraşmakla geciren Loeb oğleden sonra ise oluksuz lastiklerle Red Bull icin faydalı veriler toplamayı başardı. WRC Şampiyonu Loeb, "Bu kadar yuksek bir beygir gucuyle ormanda yarışmak isteyeceğimi sanmıyorum" dedi. Fransız surucu, "Benim icin harika bir tecrube oldu. Bu tur aracları kullanmak, ralli aracı kullanmaktan daha zor fakat cok keyif vericiydi" diye konuştu. Loeb, "Gunun sonuna doğru araca alışmaya başladım. Pist etrafında boyle guclu bir aracla dolaşmak cok eğlenceli. Hızlı virajlardaki yol tutuş seviyesinin etkileyici olduğunu soylemem lazım" dedi. Testlerden sonra boyun ağrısı yaşayan 34 yaşındaki pilot, F1 kariyeriyle ilgili bir soru uzerine, boyle bir niyetinin olmadığını tekrarladı. TurkiyeF1.com __________________