Senna: 'Soyismim baskı unsuru değil'
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Senna: 'Soyismim baskı unsuru değil'
-
17-10-2019, 11:50:28Bruno Senna, F1'in efsane isimlerinden olan amcası Ayrton'un soyadını taşımanın uzerinde ekstra bir baskı oluşturmadığını ifade etti. GP2 pilotu Senna, Formula 1'deki ilk surunu dun Barselona'da Honda Racing aracı ile gercekleştirmişti. Uc kez dunya şampiyonluğu yaşayan Brezilyalı pilotun yeğeni olan Senna, Japon ekibinin gelecek yıl yarış koltuğuna gecirmek icin denediği adaylar arasında yer alıyor. 25 yaşındaki Senna bugun yaptığı acıklamada, "Senna soyadı uzerimde fazladan bir baskı oluşturmuyor. Bu benim kendi kariyerim. Ben kendi işimi yapıyorum. Kimse benden Ayrton olmamı beklemiyor. Ben Brunoyum" dedi. Gelecek yılki hedefinin Honda'da yarışmak olduğunu ifade eden Brezilyalı surucu, bununla birlikte herhangi bir sonuca varmak icin henuz erken olduğunu soyledi. Dunku testlerin 15. sırada tamamlayan Senna, dun ilk kez piste cıktığında başlangıcta zorlandığını itiraf ederek, daha sonra F1 aracına ve sistemlerine en kısada surede alışmaya calıştığını ifade etti. TurkiyeF1.com __________________