Webber ilk yarışa kadar iyileşeceğine inanıyor PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Webber ilk yarışa kadar iyileşeceğine inanıyor PDT®
-
17-10-2019, 11:49:54Bisiklet kazasında sağ bacağı kırılan Mark Webber olaydan sonraki ilk roportajında ; 2009 Avustralya yarışında gridde hazır bulunacağına inandığını soyledi. Gectiğimiz hafta gecirdiği kaza sonucu bacağı kotu bir şekilde kırılan Webber,bacağından ameliyat olduktan sonra Avustralya yerel gazetesiyle yaptığı roportajda şoyle devam etti: "Onumuzdeki ay icin 2 gun test yapacaktım sonrasında 10 Ocak'ta tanıtılacak yeni aracta , Sebastian Vettel ve benim kesinleşmiş test programımız bulunmuyordu. Fakat kırılan bacağım bana engel olmayacak, Red Bull fabrikasında bolca zaman gecireceğim ve yeni araca neler yapılacağını yakından takip edeceğim." 2009 Fitness testlerine 80 gunden fazla zamanın olduğunu belirten Webber bu surenin kendisini toparlamak icin yeterli olduğuna inanıyor. Doktorlarının tavsiyesi uzerine bir kac hafta daha Avustralya'da kalacağını belirten Webber, uzun yolculukların rahatsızlığına iyi gelmeyeceğini belirtti. "Daha fazla operasyon ve tıbbi mudahale istemiyorum bu yuzden sabırlı bir şekilde beklemem ve talimatlara uymam gerekiyor." Avustralyalı pilot ayrıca; Red Bull medikal uzmanları ile doktorlarının bir araya gelip,bilgi alışverişinde bulunduktan sonra bir rehabilitasyon programı oluşturacaklarını sozlerine ekledi. TurkiyeF1.Com Sinan Topaloğlu __________________