Fisichella: '2009 aracım kesin' PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Fisichella: '2009 aracım kesin' PDT®
-
17-10-2019, 11:48:51Giancarlo Fisichella, Force India'nın McLaren-Mercedes'le teknik işbirliği anlaşması yapmış olmasına rağmen, gelecek sene takımdaki gorevini surdureceğinden hicbir şuphesi olmadığını soyledi. Formula 1'in resmi internet sitesine konuşan İtalyan surucu, "Force India'nın surucu kadrosu, bizzat Vijay tarafından Ekim ayında Cin'de acıklandı. Bana guvenen insanlara guveniyorum" ifadelerini kullandı. Takımla sozleşmesini McLaren anlaşmasının gozden gecirildiği bir sırada imzaladığını ifade eden Fisichella, takımın, McLaren'la yapılan işbirliği anlaşmasıyla kendisine daha iyi bir arac ve daha farklı bir paket vad ettiğini soyledi. İtalyan surucu, "Ben de onerilerini kabul ettim. Boylece her iki taraf da Singapur ve Cin yarışları arasında yeni sozleşmeyi imzalamış oldu. Bu yuzden Dr. Mallya acıklamayı Şangay'da yaptı" dedi. Mallya'nın Fisichella ve Adrian Sutil'le devam edeceğini acıklamasına rağmen, McLaren test pilotu Pedro de la Rosa'nın Barselona testlerinde Force India aracına gecmesi, farklı spekulasyonlara neden olmuştu. TurkiyeF1.com __________________